Nätbutiker med bra ölbryggarprylar

Oavsett vilken årstid det är så fungerar det alltid med ett gott öl. De allra flesta köper sin öl färdig, men vore det inte spännande att göra din egen dryck att stoltsera med inför släkt och vänner? Här nedan kommer vi guida dig vi till några nätbutiker som säljer den utrustning du behöver.

Ölkompaniet

Ölkompaniet är en relativt ny aktör på marknaden som har för avsikt att erbjuda ett komplett sortiment produkter för hemmabryggning av öl. Här hittar du allt från kompletta grytset till humle och andra ingredienser som behövs för att åstadkomma en god dryck. På sajten kan du också läsa om hur ölbryggning går till; från de allra första förberedelserna till tappningen på flaska.

Bryggbolaget

Webbolaget erbjuder en komplett samling produkter för ölbryggning, där snabba leveranser utlovas. Här hittar du kompletta nybörjarpaket till lite mer professionella paket samt ett stort sortiment av allt annat du kan behöva för ändamålet. Förutom detta så hittar du olika tillsatser, rengöringsmedel och olika varianter av malt. Här finns också flertalet användbara böcker om hur du lyckas med att göra ditt eget öl.

Hembryggeriet & Köksbryggeriet

Vid en första anblick ser sortimentet hos Hembryggeriet ganska litet ut, men detta första intryck beror på att man valt att använda sig av stora bilder på sin sajt. Vid en närmare titt upptäcker du snart att här finns mycket bra saker. Här finns bland annat färdiga kit i form av olika teman, så att du själv kan välja den variant som är intressant.

Köksbryggeriet använder sig också av stora bilder på sin sajt. Här presenteras du som besökare med ett antal produkter (där sortimentet dock inte är lika stort som hos de andra aktörerna) samt dessutom användbara guider i form av ”tips & tricks”. Här finns kompletta bryggkit och ett visst urval av tillbehör, samt en samling olika recept som kan inspirera till bryggningen av det egna ölet.